Oferujemy szeroką gamę usług w zakresie pielęgnacji: - strzeżynie,
- trymowanie,
- wyczesywanie podszerstka,
- aromatyczne kąpiele,
- kosmetyka uszu, oczu oraz pazurków.

Polityka prywatności

Administratorem Pani/a danych osobowych jest: Joanna Jaworska Salon pielęgnacji psów "Fifi" z siedzibą Wojska polskiego 23/1, 76-200 Słupsk, PL, NIP: PL8392671809, e-mail: kontakt@fifi.slupsk.pl.

1. Administrator przetwarza dane osobowe w celu: realizacji umowy (wykonania usługi).
2. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest realizacja umowy.
3. Dane osobowe przetwarzane będą przez okres trwania umowy, a po jego zakończeniu przez czas wynikający z obowiązujących przepisów prawa lub do czasu przedawnienia roszczeń.
4. Odbiorcami danych osobowych będą: podmioty zewnętrzne dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne Administratora, świadczące usługi związane z bieżącą działalnością Administratora, w tym w celu umawiania wizyt – na mocy stosownych umów powierzenia przetwarzania danych osobowych oraz przy zapewnieniu stosowania przez ww. podmioty adekwatnych środków technicznych i organizacyjnych zapewniających ochronę danych.
5. Pani/Pana dane osobowe mogą podlegać profilowaniu.
6. Każdej osobie, której dane są przetwarzane, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych.
7. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Dane przetwarzane są w celu opracowywania i dokonywania statystycznych badań analitycznych.
Serwis nie zbiera danych w sposób innych niż logi serwera oraz pliki cookies.

Dojazd do Salonu

Salon Pielęgnacji Psów ,,FIFI''
ul. Wojska Polskiego 23/1
Domofon 1 lub 2
tel. kom: 692 002 421

Polityka prywatności